Leasingpalvelut yrityksille

Scandia Leasing tarjoaa täyden palvelun ratkaisuja yritysten autonvuokraustarpeisiin. Kuukausihinta kattaa auton käyttöön liittyvät kiinteät kustannukset esim. huollot, vakuutukset, korjaukset ja renkaat. Polttoainekulut jäävät käyttäjän maksettavaksi, ellei muuta sovita.

JOUSTAVA JA MONIPUOLINEN RATKAISU YRITYKSEN AUTOTARPEISIIN

Se, että autoilun kulut ovat tasaiset ja ennakkoon tiedossa, on ehdottomasti autoleasingin etu. Yrityksen ei tarvitse sitoa pääomaa autokalustoon ja autoiluun liittyvät kustannukset ovat kiinteitä.

Ennen kaikkea räätälöimme palvelumme juuri yrityksen tarpeiden mukaan! Oli yrityksesi sitten iso tai pieni, niin tarjoamme mielellämme ratkaisun juuri sinun yrityksen tarpeisiin. Valikoimastamme löytyy kattavasti eri kokoisia henkilö- ja pakettiautoja, minibusseja sekä peräkärryjä.

Autoleasing on kustannustehokas tapa kattaa yrityksen kaikki autoilutarpeet. Oli yrityksessäsi sitten yksi tai kymmenen autoa, me ehdotamme sinulle toimivaa ja kustannustehokasta ratkaisua. Räätälöimme aina ehdotuksen yrityksen tarpeiden mukaan. Sopimus joustaa myös sopimuskauden aikana, jos yrityksesi autotilanteeseen tulee muutostarpeita.

Scandia Leasing tarjoaa henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua autotarpeisiin.
 
Ota yhteyttä myyntiimme, niin katsotaan juuri sinun yritykselle sopivin ratkaisu! Siirry tästä yhteystietoihin.

Tutustu autovalikoimaamme