Leasingpalvelut yksityisille

Scandia Leasing mahdollistaa auton vuokraamisen myös yksityisille henkilöille. Leasing on pitkäaikaista auton vuokraamista, jossa vuokraajan ei tarvitse huolehtia huoltokustannuksista tai muista auton omistamiseen liittyvistä riskeistä. Auton vuokra-aika on sovittavissa joustavasti 3-36 kuukaudeksi.

HELPPOA JA RISKITÖNTÄ AUTOILUA YKSITYISILLE

Yksi leasingin eduista on se, että autoon ei tarvitse sitoutua pitkäksi aikaa. Eikä vuokraajan tarvitse huolehtia auton arvon alenemisesta. Kuukausihinta määräytyy auton, sopimuksen pituuden ja sopimusajalle mitoitettujen ajokilometrien mukaan.

Kiinteä kuukausihinta sisältää sovitun määrän ajokilometrejä, kaikki auton käyttöön liittyvät kustannukset ja palvelut, kuten muun muassa määräaikaishuollot ja korjaukset, katsastukset, kahdet renkaat vanteineen sekä renkaiden vaihdot ja mahdolliset uusinnat.

Vuokrauksen alkamisajankohta on sovittavissa joustavasti ja se voi olla myös kesken kalenterikuukauden. Lisäkuljettajat sisältyvät autojen leasinghintaan. Vuokrahinta sisältää sijaisauton huollon ja teknisen vian korjauksen ajaksi.

Lemmikkien kuljettaminen on mahdollista ja siitä tulee mainita viimeistään autoa noudettaessa. Auton penkit tulee suojata välttyäkseen ylimääräisiltä siivouskuluilta auton palautushetkellä.

Kalustomme autot ovat joko uusia tai uutta vastaavassa kunnossa, sillä kalustomme keski-ikä on 6-9 kuukautta. Valikoimastamme löytyy kattavasti eri kokoisia henkilö- ja pakettiautoja, minibusseja sekä peräkärryjä.

Varausta voi muuttaa matkan varrella. Vuokrauksen maksutavasta sovitaan ennen vuokrauksen alkua (lasku/luottokorttimaksu).

Scandia Leasing tarjoaa henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua autotarpeisiin.
 
Ota yhteyttä myyntiimme, niin katsotaan juuri sinulle sopivin ratkaisu! Siirry tästä yhteystietoihin.

Tutustu autovalikoimaamme