Scandia Leasingin edut

Scandia Leasing on täysin kotimainen yritys. Olemme näppärän kokoinen toimija, joten pystymme tarjoamaan tehokkaita ja räätälöityjä ratkaisuja yritysten ja yksityisten henkilöiden autonvuokraustarpeisiin. Lyhyemmät vuokraukset onnistuu kätevästi scandiarent.fi-verkkosivuilta. Pidemmät leasingit myyntitiimimme hoitaa ammattitaitoisesti ja mielellään.

Auton vaihtaminen kesken leasingkauden onnistuu kätevästi. Jos huomaat, että tarvitsetkin suuremman tai pienemmän auton, niin vaihdamme joustavin ehdoin auton myös kesken sopimuskauden. Auton voi myös palauttaa tilapäisesti kesken sopimuskauden esim. kuukauden ajaksi.

Kaikki automme ovat joko uusia tai uudenveroisia. Tällä sivustolla esiteltyjen autojen lisäksi ketjustamme löytyy reilusti Scandia Rent -autovuokraamoiden käytössä olevia autoja, joita voimme siirtää myös pitkäaikaiseen vuokraukseen. Tällöin auton saaminen käyttöön onnistuu jopa päivässä. Lisäksi uudistamme kalustoamme jatkuvasti ja kalustoomme sisältyy myös hybridi- ja sähköautot polttomoottoristen autojen lisäksi.

Leasinghinta sisältää kaikki autoiluun liittyvät kulut (pl. polttoainekulut), joten tiedät autoilun kustannukset tarkalleen etukäteen. Leasingautoilu on kovassa kasvussa ja tulee entistä suositummaksi myös yksityisten henkilöiden keskuudessa. 

Ota yhteyttä myyntiimme