Arvot ja toimintafilosofiamme Yhteystiedot Palaute
 
Autoleasing palvelut:
Yksityisille
Yrityksille
scandiarent
Lyhytaikaiset vuokraukset:
Vuokraukset suomeen >
Vuokraukset ulkomaille >
Kalustohaku:
Voit hakea laajasta mallistostamme sopivaa ajoneuvoa ja jättää tarjouspyynnön.
Siirry kalustohakuun >

Tarjouspyynnön voi jättää myös toiveiden pohjalta ja etsimme teille ehtojanne vastaavan mallin. Tarjouspyynnöt >
Se suomalainen
Autoleasingyhtiö!
 
Yksityisille
 

 

Hae / tutustu kalustoomme
Tarjouspyynnöt

 

Scredo Oy / Scandia  Autoleasing vähentää auton omistamisen riskejä

Sinulla on yksityishenkilönäkin mahdollisuus saada kaikki samat Scandia Autoleasing edut kuin yrityksellä ja ammatinharjoittajalla. Ota kirjanpitäjältäsi tai verottajalta selvää työkäytössä olevan leasingauton vuokran mahdollisesta ALV vähennysoikeudesta. Voit myös tehdä autoleasingsopimuksen yksityisesti ja periä työnantajalta tai yritykseltäsi kilometrikustannukset kaikista työajoistasi.

Seurannan helppous

Liisaamme navigaattorien lisäksi myös GPS pohjaisia sateliitti seuranta- ja paikannuslaitteita, jotka rekisteröivät ja tuottavat sinulle, työnantajalle ja verottajalle ajoneuvon työ- ja yksityiskäytön  näyttöä ja yksilöintiä helpottavaa aineistoa jonka data on erittäin helposti käsiteltävässä muodossa.

Scredo Oy / Scandia  Autoleasing torjuu lamaa- ja suhdanteiden laskuajan seurauksien vaikutuksia ja riskejä

Vakuuttaminen, erilaisten riskien ja suhdanteiden varalle on usein viisautta. Vielä viisaampana pidetään sitä, joka pystyy mitoittamaan toimintansa ja kulunsa aina suhdanteiden, tulotasonsa ja työllisyystilanteensa mukaan.  Työpaikan muuttuessa tai työn kokonaan loppuessa useinmiten myös autotarpeet, tai ainakin auton tilatarpeet muuttuvat totaalisesti. Tiesitkö, että näihinkin tilanteisiin voi varautua . . . ?

1.  Tee leasingsopimus, jossa Ei PERITÄ ylimääräisiä sakkomaksuja eikä sopimuksen purkukuluja sopimusajan lyhentämisestä tai -ennenaikaisesta purkamisesta.

2.  Tee leasingsopimus, jossa voit vaihtaa leasingautosi koko- ja hintaluokkaa työ- tai elämäntilanteesi muuttuessa.

3.  Tee leasingsopimus, jossa voit välillä palauttaa leasingauton kesken sopimusajan, esimerkiksi lomautuksen tai muun, auton käyttötarpeeseen vaikuttavan seikan ilmaannuttua ja jatkaa leasingsopimuksen ehdoilla kun sinulla on jälleen autotarve.

Näihin kaikkiin, ja moniin muihinkin ennalta arvaamattomiin tilanteisiin voit varautua valitsemalla Scandia Leasing riskioption. Saat jo sopimusta tehdessäsi tarjouksen monien mahdollisten tilanteiden varalle ja joka hetki tiedät mitä autonkäyttö tulee maksamaan. Ei piileviä kuluja. Ei sakkomaksuja sopimuksen purkamisesta. Olet kokoajan "selvillä vesillä".

ERI LEASINMUODOT

1. Huoltoleasing (=Pitkäaikainen autovuokraus)

Huoltoleasingissä asiakas ostaa sopimusajaksi auton huolettoman käyttöoikauden. Tällöin leasingyhtiö kustantaa auton korjaukset, keliä vastaavan auton käyttäjän haluaman rengantuksen ja huollot. Myös vakuutukset ja ajoneuvoverot (=käyttömaksut) voidaan liittää Scandia Leasing sopimuksen kk-hintaan. Asiakakkaan kannattaa arvioida tarkasti tarvitsemansa keskimääräinen ajokilometrimäärä esimerkiksi kuukaudessa. Jos ajoa tuleevälillä suunniteltua enemmän, ajomäärä lasketaan koko sopimusajalta, jolloin ajomäärältään hiljaisemmat kaudet tasoittavat lisäkilometrejä. Jos taas ajomäärä tuntuu jatkuvasti olevan suurempi kuin sopimukseen sisältyy, kannattaa sopimusta "rukata" isommalle km-määrälle. Se onnistuu helposti jos leasingyhtiöllä on kaikki asiapaperit, joihin muutos tehdään. Jos sopimus on myyty rahoitusyhtiölle (niinkuin useimmat autoliikkeet tekevät) kaikki alkuperäiseen sopimukseen halutus tarkennukset ja muutokset saattavat tuottaa vaikeuksia. Automyyjien vaihtuvuus on suurta, eikä asiakas voi tietää onko hänen kanssaan asioinut automyyjä myöhemmin enää samassa autoliikkeessä.

2. Rahoitusleasing (=Auton osto, joka sisältää vain rahoituksen)

Rahoitusleasingissä asiakas ostaa auton, käyttäen tarjottua rahoitusta. Tässä on yleensä se varjopuoli, että myyjäliike myy myös sopimuspaperit rahoittajalle, jolloin kuvioon tulee uusi toimija ja asiakas joutuukin asioimaan jatkossa kolmannen tahon kanssa koska maksat suoritetaan rahoitusyhtiölle. Huollot ja korjaukset eivät kuulu rahoitusleasingin kuukausimaksuun sillä ne asiakaa maksaa itse. Tästä syystä rahoitusleasingissä ei oikeastaan kovin paljon ole väliä paljonko tulee kilometrejä. Kilometrikertumä vaikuttaa kuitenkin arvioituun auton jäännösarvoon, joka tarkoittaa auton oletettua realiarvoa sillä hetkellä kun leasingsopimus on päättymässä. Jos asiakas on huollattanut autoa hyvin kaikki hyöty siitä koituu itselle.

Autoedun verotusarvolaskuri

 
Copyright © Scandia Leasing, 2009 - 2022
Suunnittelu : Tujaus Oy