Arvot ja toimintafilosofiamme Yhteystiedot Palaute
 
Autoleasing palvelut:
Yksityisille
Yrityksille
scandiarent
Lyhytaikaiset vuokraukset:
Vuokraukset suomeen >
Vuokraukset ulkomaille >
Kalustohaku:
Voit hakea laajasta mallistostamme sopivaa ajoneuvoa ja jättää tarjouspyynnön.
Siirry kalustohakuun >

Tarjouspyynnön voi jättää myös toiveiden pohjalta ja etsimme teille ehtojanne vastaavan mallin. Tarjouspyynnöt >
Se suomalainen
Autoleasingyhtiö!
 
Scandia Leasing edut
 

Tasapainotteletko suhdanteissa, vai sovitatko autobudjettisi niihin. 

Onko autoilusi kuin nuoralla taiteilemista; välillä menee hyvin ja voisit ajaa edustavalla autolla. Entä lama . . . ? Kuinka varaudut laskusuhdanteeseen. Scandia Leasing joustaa tässäkin. Meillä voit valita option autoyksilön-,  autoluokan tai autotyypin vaihtamiselle. Voit varautua jopa siihen, että et tarvitse autoa jatkuvasti, jolloin teemme osa-aikaisen leasingsopimuksen, esim. 200 käyttöpäivälle / vuosi JA MIKÄ PARASTA, sinulla on mahdollisuus valita jokaiseen käyttöjaksoon aina sopivin autotyyppi. 

Scandia Autoleasingin etuja ovat mm.

  • Joustavat vuokra-ajat 1 kk - 6 vuotta. Ellet ole varma tulevista autotarpeista ja käytettävissä olevista resursseista kysy Scandia Leasing optioita.
  • Mahdollisuus vaihtaa autoa vuokrakauden aikana myös halvempaan. Maksat kerrallaan vain yhdestä autosta
  • Kaikki automerkit uusina, sekä laaja valikoima (1300 ajoneuvoa) uudenveroisina, mutta vähän käytettyinä.
  • Scandia Autoleasing suorittaa auton huollot ja korjaukset. Huoltojen ajaksi Scandia Rent ja Scandia Leasing tarjoavat sijaisauton ilman lisäveloitusta.
  • Voit palauttaa auton kesken sopimuskauden poikkeuksellisen edullisin ja joustavin ehdoin. Tiedät jo sopimusta tehdessäsi mahdollisten muutosten aiheuttamat kustannukset.
  • Voit vaihtaa leasingautoasi kauden aikana sopivampaan . . . useastikin.
  • Voit tehdä osaleasingsopimuksen, johon voi sisältyä vuoden aikana auton käyttöpäiviä haluamasi määrä, eikä auto ole muulloin vaivana. Lisäksi auton koko- tai mallia voi vaihtaa kulloisenkin tarpeen mukaan.
  • Voit luopua autopaikastasi ja autotallistasi.
  • Scandia Autoleasingillä on ajoittain tarjota myös joitakin alemman veroluokan autoja.

Älä epäröi, kysy rohkeasti - me palvelemme! 

OSTA Vähänajettu, säännöllisesti huollettu auto sen ENSIMMÄISELTÄ omistajalta TAKUULLA - Scandia Rent / Scandia Autoleasing

Pääosa autokaupasta käydään vielä autoliikkeissä ja onhan alalla vielä ns. katukauppiaitakin, jotka saattavat kuulostaa yksityisiltä omistajilta, mutta papereista käy yleensä selville, että he ovat välittäjiä, bulvaaneja tai miksi hyvänsä heitä kutsutaankin. Varaudu, sillä näiden myyjien takuut loppuvat heti sen jälkeen kun maksu on suoritettu. Sama pätee vielä selvemmin Internetissä käytävään autokauppaan, jossa ostaja ottaa yleensä melkoisen riskin.

Netin avulla etsitään ja vertaillaan pääosin autojen hintoja. Käytännössä huomio kiinnitetään siihen Suomen halvimpaan, tai pariin kolmeen halvimpaan autoon. Vähälle huomiolle nettikaupassa jää yleensä autonostossa NÄMÄ kaikkein tärkeimmät seikat, joista seuraavassa muistilista:

* Ajomäärän todentaminen ja varmistaminen ensimmäisestä auton omistajasta lähtien. (Sinua ei varmaan kiinnosta, jos 5 viimeisestä omistajasta 4 takaa omalta osaltaan ajomäärän mutta sitä viidettä ei löydykään mistään, tai hänen ei enää tarvitse muistaa koko autoa . . . )

* Omistajien lukumäärä. Rekisteriotteesta näet järjestysnumeron, josta voit todeta kuinka monta omistajaa autolla on ollut.

* Auton tietojen tarkistaminen. Jo auton alustan numeron löytäminen ja -tarkistaminen on monelle yksityiselle hankalaa puhumattakaan muiden tietojen tarkistamisesta.

* "Suomi auton" kohdalla tämä kaikki voi toimia, mutta jos auto on ns. harmaatuontiauto, niin riskit ovat moninkertaiset, eikä auton alkuperää yleensä kannata edes yrittää selvittää.

 
Copyright © Scandia Leasing, 2009 - 2022
Suunnittelu : Tujaus Oy