Arvot ja toimintafilosofiamme Yhteystiedot Palaute
 
Autoleasing palvelut:
Yksityisille
Yrityksille
scandiarent
Lyhytaikaiset vuokraukset:
Vuokraukset suomeen >
Vuokraukset ulkomaille >
Kalustohaku:
Voit hakea laajasta mallistostamme sopivaa ajoneuvoa ja jättää tarjouspyynnön.
Siirry kalustohakuun >

Tarjouspyynnön voi jättää myös toiveiden pohjalta ja etsimme teille ehtojanne vastaavan mallin. Tarjouspyynnöt >
Se suomalainen
Autoleasingyhtiö!
 
Autoleasing ABC
 

Autoleasing hinnat yrityksille 

Leasingsopimusten kuukausihinnat ja tarjoukset laskemme aina asiakaskohtaisesti, käyttäjän toivomusten ja tarpeiden mukaan. Autoleasinghinnat alenevat vuokrausajan pituuden mukaan. Pääsääntöisesti, mitä pidempi leasingsopimus - sitä alhaisempi kuukausihinta.

Vähänkäytettyjen autojen autoleasingissä liisinghinta on uusia autoja edullisempi. Edullisenkin leasingin käyttöaika voi useissa tapauksissa olla  myös perinteistä leasingiä lyhempi, sillä Scandia Leasingin 2.000 auton kalusto on nopeasti vaihtuvaa ja antaa mahdollisuuden tilapäisiin erikoistarjouksiin. Auto kannattaakin liisata vain siksi aikaa, kun sille on selvää tarvetta sillä Scandia Leasing räätälöi totutusta poikkeaviakin leasingsopimuksia, joissa autoa voi edullisin ehdoin vaihtaa kesken sopimusajan ja leasingauton palauttaminenkin kesken kauden on mahdollista liittää optiona Scandia Autoleasingsopimukseen ja tämää on vain yksi erikoisuus, joka ei ole tarjolla kuin Scandia Autoleasingissä.

Yksityishenkilön autoleasing

Kerro meille autotarpeesi, niin teemme juuri sinulle taloudellisen ja sopivan autoleasingtarjouksen. Kehitämme jatkuvasti autoleasing palveluamme ja olemme valmiit tuottamaan sellaistakin leasingpalvelua, jota ei ole normaaleissa palvelukonsepteissa. Teemme leasingsopimuksia, joissa ei peritä isoa käsirahaa tai suurta ensimmäistä, auton hankintahintaan perustuvaa prosenttimääräistä maksuerää. Autoleasing sopimus voi olla myös arvopaperi, jonka voi myydä eteenpäin; sinun tarvitsee vain hyväksyttää uusi käyttäjä Scandia Leasingissä.

Selvitä seuraavat seikat, kun sinulla on suunnitelmissa autoleasing

 1. Autotarpeen alkamisajankohta.

 2. Auton kokoluokka ja varustus.

 3. Minkälaiseen käyttöön auto tulee.

 4. Autotarpeen jatkuvuus ja sopimusaika.

 5. Voitko vähentää vuokraan sisältyvän ALV:n kirjanpidossa.

 6. Kannattaako ottaa vakuutuksetkin Scandia Leasingistä.

 7. Haluatko käyttää "Aina uusi auto" -palvelua.

 8. Onko autotarpeesi jatkuvaa, vai haluatko mahd. palauttaa auton välillä.

 9. Auton lunastusmahdollisuus kauden aikana, tai sen päätyttyä

 10. Auton pääasiallinen asemapaikka (Huoltojen ja sijaisautopalvelun takia)

 • Pyydä meiltä tarjous oman ajoneuvotarpeesi mukaan tarjouspyyntökaavakkeella. Selitä autotarpeesi yksityiskohdat mahdollisimman tarkasti, jolloin voimme "räätälöidä" juuri sinun tarvettasi vastaavan tarjouksen. Älä epäröi, meillä onnistuu.

 • Toivomme, että haet laajasta autovalikoimastamme sopivia ajoneuvovaihtoehtoja kalustohaun kautta.
 • Scandia Rent, Scandia Leasing ja Scandia Automyynti yhdessä mahdollistavat täydet autohuolto palvelut, oli kysymyksessä yritys tai yksityishenkilö.

Kysy rohkeasti - me palvelemme!

Jos haluat perinteisesti omistaa itse autosi, ja tarvitset rahoitusta, katso  www.A1.fi

Perinteinen auton omistaminen on väistymässä kulttuurimuutoksen myötä. Enää autoa ei kannata omistaa itse vaan palvelun voi ostaa ammattilaiselta. Samalla voit hyödyntää lukuisan määrän palveluja, jotka tehostavat autoiluun liittyviä työ- ja vapaa-ajan mahdollisuuksia, joista kerrotaan näillä www.scandialeasing.fi nettisivuilla. Jos edelleen tarvitset vain autorahoitusta, siirry a1.fi -sivuille.


 Usein kysytyt  (Kysymyksiä ja vastauksia ongelmiin tai askarruttaviin, autoleasinkiä koskeviin kysymyksiin)

Työsyhteen 4 kk. koeaika alkaa. Voinko silti saada edullisen leasingauton, kun koeajan jälkeinen työpaikka ei ole varma ja  leasing sopimukset ovat useamman vuoden mittaisia?

Vastaus: Perinteisesti leasingsopimukset on tehty 36-48 kk ajaksi mutta Scandia Leasing lähtee asiakkaan tarpeista niin vuokra-ajan kun edullisuudenkin osalta. Voit liittää pitkäaikaiseen Scandia Leasing sopimukseen OPTION, joka mahdollistaa leasingajoneuvon ennenaikaisen palauttamisen. Syitä voi olla virkavapaa, lomautus, työn loppuminen, työsuhteen koeajan päättyminen, käyttäjätahon velka- tai muunlainen saneeraus, konkurssi jne.

Voinko vaihtaa liisinkiauton isompaan? Sopimusta on jäjellä 20 kuukautta ja uusi tehtäväni edellyttää näytteiden kuljettamista? Farmariauto olisi hyvä.

Vastaus: ScandiaLeasing kalustoa voi hyvin pienellä varoitusajalla vaihtaa toisen tyyppiseen tai -merkkiseen autoon ja maksaa leasingmaksua silti vain yhdestä autosta. Kustannuksia auton vaihdosta koituu vain haltijarekisteröinnin kulujen verran.

 
Copyright © Scandia Leasing, 2009 - 2022
Suunnittelu : Tujaus Oy